Mónika VendégházA Balatontól 14 km-re fekvő Tapolcán található Mónika Vendégházat szeretnénk röviden bemutatni honlapunkon! Reméljük elnyeri tetszését és ezután Önöket is vendégeinkként köszönthetjük Vendégházunkban!

A Mónika Vendégház a belváros közelében csöndes, nyugodt környezetben várja az idelátogatókat. A vendégház egy 3 szobás lakrésszel - amihez egy nagy nappali, egy teakonyha és két fürdőszoba tartozik - két kétágyas szobával és egy különálló apartmannal rendelkezik. 12+3 fő kényelmes elhelyezésére nyújt lehetőséget. Mind a 3 szobás lakrész, mind pedig a két kétágyas szoba illetve az apartman külön bejárattal, szobánként fürdőszobával, Tv-vel, hűtőszekrénnyel és terasszal rendelkezik. A vendégház zárt udvarában az autók biztonságos elhelyezése lehetséges. Egyéb lehetőségek: grillezés. Ingyenes WIFI.


Udvarunkon a vén diófa árnyékában kellemesen pihenhet

Mónika Vendégház - udvar

Mónika Vendégház - kilátás az udvarra az apartmanból Mónika Vendégház - kilátás az udvarra az apartmanbólMónika Vendégház - udvar


3 szobás lakrész:

Mónika Vendégház - nappali Mónika Vendégház - teraszMónika Vendégház - nappali


Két kétágyas szoba illetve az apartman

Teraszunk

Mónika Vendégház - teraszMónika Vendégház - terasz

Konyhánk az étkezővel

Konyhánk az étkezővel

Folyosó kisasztallal, székekkel és a hifi berendezéssel

Mónika Vendégház - Folyosó kisasztallal, székekkel és a hifi berendezésselMónika Vendégház - Folyosó kisasztallal, székekkel és a hifi berendezéssel

Első szobánk a fürdővel

Mónika Vendégház - szobaMónika Vendégház - szoba
Mónika Vendégház - fürdőMónika Vendégház - fürdő

Hátsó szobánk a fürdővel

Mónika Vendégház - szoba Mónika Vendégház - fürdő
Mónika Vendégház - szobaMónika Vendégház - szobaMónika Vendégház - szoba

Levél küldése Deutschsprachige Seite English version Tekintse meg vendégházunk kínálatát! Árak, információk! Ajánlatkérés a Mónika Vendégházba Címünk, elérhetőségeink, térképek! Környékünk nevezetességei! Hasznos linkek, információk!